مواد لازم
سیر
/ 4 تا 5 حبه
سس مایونز / نصف پیمانه
اب لیمو / 2 تا 3 قاشق غذاخوری
مرزه ی خشک یا آویشن خشک / 1 تا یک و نیم قاشق غذاخوری
فلفل قرمز / یک چهارم قاشق چایخوری ( به دلخواه )
فلفل سفید / نصف قاشق چایخوری
نمک / به میزان لازم
مرغ ( ترجیحاً سینه ی مرغ ) 1 کیلو
فلفل دلمه ای سبز و قرمز / چند تکه ( به دلخواه )
قارچ کوچک / چند عدد ( به دلخواه )
طرز تهیه
سیر
را رنده کرده با مایونز ،آب لیمو ، مرزه خشک یا آویشن ، فلفل قرمز و فلفل سفید و
نمک خوب مخلوط کنید . پوست مرغ را بکنید و آن را با استخوان یا بی استخوان تکه
کنید . سپس آن را با سس آماده شده آغشته کرده و در ظرفی پلاستیکی یا شیشه ای در
بسته به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید
در صورت تمایل فلفل دلمه ای قرمز و سبز را به شکل مربع
تکه کنید و وقتی تکه های مرغ را به سیخ می کشید قارچ ، فلفل قرمز و سبز را در میان
آنها قرار دهید
سیخ های مرغ را روی آتش ذغال قرار داده و به آرامی باد
بزنید تا مرغ ها پخته شود ( مراقب باشید خشک نشود ) . وقتی کباب ها آماده شد در
دیس بکشید . می توانید آن را همراه با 25 گرم کره ی ذوب کرده میل کنید
نکته
این
کباب را در فر یا ماهیتابه هم می توان آماده کرد و برای اینکه خشک نشود حتما در
اواخر طبخ کره ذوب شده را روی آن بریزید
شیش طاووق به روش های مختلف طبخ می شود در صورتی که مایل
نباشید از سس مایونز استفاده کنید می توانید آن را حذف کرده و به جای آن روغن
زیتون یا کره اضافه و البته مقدار آب لیمو را هم کمی بیشتر کرد
ـ حداقل زمان خواباندن در مایه 3 تا 4 ساعت است
موفق باشید