سالاد سگاپور

  

مواد لازم :

 نودل برنج یک سوم بسته 227 گرمی
 هویج رنده شده  1 پیمانه
 جوانه ماش  1 پیمانه
جعفری  3 ق س
 روغن زیتون  2 ق س
سرکه بالزامیک 4 ق س
نمک و فلفل به مقدار لازم



این سالاد بیشتر در شرق و جنوب شرقی آسیا دیده می شه.البته هر کشوری ادویه های خاص خودش رو داره که ممکنه در


کشور ما پیدا نشه بخاطر همین موقع ترجمه دستورها ادویه ها و چاشنی های ایرانی خودمون رو جایگزین کرده و می شه یه


سالاد خوشمزه دیگه که ایندفعه این سالاد دیگه هیج جای دنیا پیدا نمی شه .پس لازمه خدمتتون بگم که این سالاد


سنگاپوری ورژن ایرانی هست.



طرز تهیه :


برای آماده کردن نودل برنج جهت سالاد ، ابتدا نودل ها رو بطول تقریبی 5 سانتیمتر با قیچی برش بدهید .


بعد بمدت 15-10 دقیقه داخل آبجوش ریخته و سپس آبکش کنید .


هویج رو رنده کرده و به نودل اضافه کنید .


نکته :  بهتره هویج ها بصورت رشته های باریک و بلند دربیاد .


و بعد روغن زیتون ...


سرکه بالزامیک ( در صورتیکه سرکه بالزامیک ندارید آبلیمو جایگزین کنید ) ...


و سپس جعفری خرد شده ...


و درنهایت جوانه ماش رو اضافه کرده و مخلوط کنید ...


سالاد سنگاپوری ما آماده هست . بخاطر رشته ای بودن این سالاد بچه ها طرفدار آن هستند.










موفق باشید










نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.