مواد لازم :
هندوانه : یک کیلو
شربت : دو لیوان
برای تهیه شربت : یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب مخلوط کنید و بزراید
تا بجوشه تا یک مقدار قوام بیاد ...البته برای این
دسر قوام اومدن شربت
زیاد مهم نیست ..میتونید در انتها داخلش گلاب یا مقداری وانیل اضافه کنید و
از روی حرارت بردارید
در ابتدا هندوانه رو برش بزنید و تخماش رو خارج کنید ...
توجه داشته باشید طولی برش دادن باعث میشه تخم ها راحتتر در بیاد
بعد اون رو با غذا ساز پوره کنید
با شربت سرد شده مخلوط کنید و هم بزنید و در فریزر بزارید هر نیم ساعت
یکبار از فریزر در بیارید و هم بزنید تا یخ یکدست
پخش بشه و شربت و پوره
هندوانه به خوبی با هم مخلوط بشن ...بعد که حالت پنبه ای یخ همه جا پخش شد
برای سرو
آمادست
اگر تو فریزر خیلی موند و تبدیل به یخ سفت شد نیم ساعت قبل از استفاده
اونو از فریزر خارج کنید در دمای محیط بزارید و بعد
داخل میکسر بریزید تا
به یخ نرم تبدیل بشه
موفق باشید