هتلداری
هتلداری

هتلداری

هتل

خورشت دال عدسی


  

  

مواد لازم :

دال عدس = 150 گرم


روغن =به میزان لازم


سیر له شده =یک قاشق چای‌خوری


زنجبیل تازه = یک قاشق چای‌خوری


زردچوبه = یک قاشق چای‌خوری


تخم خردل، زیره، فلفل قرمز خشک =جمعاً یک قاشق سوپ‌خوری


برگ بو = 2 عدد


گوجه فرنگی = 2 عدد بزرگ، نگینی خردشده


گشنیز خرد شده =یک قاشق چای‌خوری


طرز تهیه


* دال عدس را با نیم لیتر آب بگذارید بپزد.



* در تابه ای روغن را گرم کرده و سیر و زنجبیل له شده را تفت دهید تا

کمی طلایی شوند. زرد چوبه را اضافه کرده، تخم خردل، زیره و فلفل قرمز

خشک را در آن تفت دهید تا عطر ادویه خارج شود.


* سپس برگ بو را اضافه کرده و گوجه فرنگی را هم مخلوط کنید.


* سه دقیقه تفت داده و تمام مواد دال عدس پخته شده بریزید.


* در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده و بگذارید خورش 5 دقیقه جا بیفتد.


* بعد از آماده شدن با برنج سرو کنید.


نکته


این دستور 110 گرم کربوهیدرات، 35 گرم پروتئین، 50 گرم چربی و 1030


کیلو کالری انرژی دارد.






موفق باشید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.