هتلداری
هتلداری

هتلداری

هتل

انواع هتل از نظز ستاره





هتل های 2 ستاره :

تمیزی و راحتی و دکوراسیون منظم و هماهنگ از الزامات این هتل ها می باشد . ارائه رتبه دو ستاره مستلزم داشتن بعضی و نه همه موارد زیر می باشد:

 

ادامه مطلب ...

کوچکترین هتل جهان




هتلی 300 ساله در آلمان به عنوان کوچکترین هتل‌ جهان به مکان مناسبی برای تعطیلات ماه عسل              زوج‌های جوان تبدیل شده است.

این هتل 300 ساله که پس از بازسازی و مرمت به هتلی پنج ستاره تبدیل شده است به دلیل کوچکی تنها قادر به پذیرش دو نفر بوده و از اینرو آنرا کوچکترین هتل جهان می‌نامند.

این هتل قرمز رنگ که در ناحیه قدیمی شهر آمبرگ آلمان از توابع استان باواریا قرار دارد تنها دو و نیم متر

عرض داشته و زیربنای کلی آن نیز 54 متر مربع است.

    ادامه مطلب ...

فرآنت آفیس :




باید توجه داشت که کارمند اطلاعات تنها موظف است یک اطلاعات عمومی و مجمل به میهمان ارائه دهد و در صورت اصرار میهمان به یک سئوال تخصصی (مثلا نوع متریال انواع اسنک فود نوع و انواع تسهیلات )و سایر سئوالات تخصصی وی موظف است که در نهایت احترام وادب از میهمان عذر خواهی کرده و با تماس تلفنی به واحد مذکور از ارشد ترین فرد واحد درخواست نماید جهت پاسخگویی دقیق تر به میهمان به پذیرش مراجعه نماید.

 

ادامه مطلب ...

نحوه سزو پذیرایی و صرف سوپ



اصولا سوپ ها پیش غذا بشمار میروند و هرچه غذای اصلی سنگین تر و حجیم تر باشد , سوپ باید رقیق تر باشد .

 

ادامه مطلب ...

آبدار باشی - آبدارخانه


آبدارباشی: رئیس قهوه خانه یا آبدارخانه.

آبدارخانه: مکانی برای تدارک چای و قهوه .

 (و به طور کلی، پذیرایی از وظایف آبدارخانه بوده و رئیس این قسمت را آبدارباشی می‌نامیدند).

آبدار، کسی که در دربار امیران و شاهان آب برای نوشیدن یا شست و شو به آنان می‌داد و مأمور تهیة


نوشیدنیها بود. به شربتدار و شرابدار (ساقی، آیاقچی) نیز آبدار گفته می‌شده، اما در تداول امروزی، آبدار

  ادامه مطلب ...