هتلداری
هتلداری

هتلداری

هتل

رایتا زیره و پیازچه


  



مواد لازم


ماست / شکر / زیره‌ی کوهی یا زیره‌ی سیاه / فلفل سیاه و فلفل سبز و فلفل قرمز/ رازیانه / تخم گشنیز / پیازچه / 


توضیحات این غذا


  • در هند، هر نوع دسری که با ماست درست می‌شود، نوعی رایتا است. شاید بشود آن را همان بورانی خودمان

  • دانست. ماست و خیار، ماست و کدو، ماست و لبو، بورانی بادمجان و ... همه نوعی رایتا هستند.
  • استفاده از گوجه فرنگی برای تزیین هم بسیار خوب است.

  • به جای پیازچه می‌توانید از پیاز یا تره فرنگی هم استفاده کنید.

  • می‌توانید با آب گوجه فرنگی، زعفران و یا کمی شربت آلبالو ماست را رنگ کنید.



طرز پخت



حدود یک قاشق غذاخوری زیره را خوب بسایید. مقداری فلفل سیاه، کمی تخم گشنیز و رازیانه را هم بسایید و به آن اضافه


کنید. یک دسته کوچک هم پیازچه را پاک کنید و ریز کنید. به همه اینها ماست و دو قاشق غذاخوری شکر بیفزایید و خوب هم


بزنید. رایتا شما آماده است. رایتا را می‌توانید به رنگ‌های متفاوتی درست کنید. زعفران برای زنگ زرد زیبا، کمی شربت آلبالو


برای رنگ ضورتی خوش‌رنگ، کمی آب گوجه فرنگی برای ته‌رنگ قرمز. شربت پرتقال برای نارنجی یواش. روی آن را هم با


گوجه فرنگی خرد شده و کمی از پیازچه‌های ریز شده و چند برگ تلخون یا مرزه تزیین کنید. فلفل دلمه رنگی هم به کار تزیین


می‌آید.








موفق باشید








نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.