هتلداری
هتلداری

هتلداری

هتل

تاکو غذای مکزیکی

  taco.jpg

 مواد لازم خمیر:
آرد ذرت=150 گرم

نمک=1/2 قاشق چایخوری

آب ولرم= 1/2 لیوان(120 میلی گرم)-

روغن مایع=2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه خمیر:

 
درظرفی آردذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم مخلوط کنیدتاخمیریکدستی حاصل شود. روی

سطح صافی آردبپاشیدوبرای 4-3 دقیقه خمیرراورزدهید تازمانیکه نرم شود،سپس خمیررادرکیسه پلاستیکی قرارداده و1

ساعت استراحت دهید.
 


خمیررابه 12 گلوله کوچک تقسیم کنید. روی سطح صافی آردبپاشیدگلوله راروی دو تا نایلون با وردنه نازک به شکل دایره باز

کنید(برای منظم شدن تاکو می توانیدازقالب فلزی استفاده کنید)ودرروغن سرخ کرده و اواسط سرخ شدن ازوسط تاکنیدوبه

همان صورت نگه داریدتاحالت U بگیردوباهرموادی که تمایل داشتید پر کنید و سرو نمایید.


مواد لازم داخل تاکو:

گوشت چرخ کرده=250 گرم


پیازخردشده=1 عدد


سیرخردشده=1 حبه


فلفل سبزتند خرد شده=3 عدد


کاهوخرد شده=1/2 عدد


گوجه فرنگی خرد شده=2 عدد


پنیرپارمزان رنده شده=4-3 قاشق غذاخوری


روغن مایع =به مقدارلازم


ادویه مخصوص تاکو= به مقدارلازم


سس تند=به مقدارلازم


نمک وفلفل سیاه= به مقدارلازم




 طرز تهیه مواد داخل تاکو:


 درتابه کمی روغن مایع بریزید. پیازراکمی تفت دهید. گوشت رااضافه کرده وتفت دهیدتارنگ گوشت تغییرکند،سپس سریع

سیر،ادویه ونمک وفلفل رااضافه نموده وتفت دهیدوکمی آب اضافه کنیدتاگوشت پخته شودوازمخلوط آماده شده همراه گوجه

فرنگی ،کاهووپنیرپارمزان تاکوهاراپرکنیدوسرونمایی.


طرز تهیه سس تاکو :


مواد لازم :


 سس گوجه فرنگی      250 گرم


 آب      1/4 پیمانه


 پودر فلفل چیلی      1/4 قاشق چایخوری


 زیره      1 قاشق چایخوری


 پیاز خرد شده     1 قاشق غذاخوری


سرکه سفید     1 قاشق غذاخوری


پودر سیر     1/2 قاشق چایخوری



نمک     1/4 قاشق چایخوری


پودر پاپریکا     1/4 قاشق چایخوری



شکر     1/4 قاشق چایخوری


فلفل قرمز آسیاب شده     1/4 قاشق چایخوری


طرز تهیه :



همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 20-15 دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند و


سس در آید




تاکو به مدل هتل های دنیا


مواد لازم


آردذرت150 گرم- نمک2/1 قاشق چایخوری- آب ولرم 2/1 لیوان(120 میلی گرم)- روغن مایع2 قاشق غذاخوری


چگونگی تهیه


درظرفی آردذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم مخلوط کنیدتاخمیریکدستی حاصل شود0 روی


سطح صافی آردبپاشیدوبرای 4-3 دقیقه خمیرراورزدهیدتازمانیکه نرم شود،سپس خمیررادرکیسه پلاستیکی قرارداده و1


ساعت استراحت دهید0خمیررابه 12 گلوله کوچک تقسیم کنید0 روی سطح صافی آردبپاشیدگلوله راروی دوتانایلون باوردنه


نازک به شکل دایره باز کنید(برای منظم شدن تاکومی توا نیدازقالب فلزی استفاده کنید)ودرروغن سرخ کرده واواسط سرخ


شدن ازوسط تاکنیدوبه همان صورت نگه داریدتاحالت U بگیردوباهرموادی که تمایل داشتیدپرکنیدوسرونمایید0



موادداخل تاکو


مواد لازم


گوشت چرخ کرده250 گرم- پیازخردشده1 عدد- سیرخردشده1 حبه- فلفل سبزتندخردشده3 عدد- کاهوخردشده2/1 عدد-گوجه


فرنگی خردشده2 عدد-پنیرپارمزان رنده شده4-3 قاشق غذاخوری-روغن مایع به مقدارلازم-ادویه مخصوص تاکو به مقدارلازم-


سس تندبه مقدارلازم- نمک وفلفل سیاه به مقدارلازم-



چگونگی تهیه

درتابه کمی روغن مایع بریزید0 پیازراکمی تفت دهید0 گوشت رااضافه کرده وتفت دهیدتارنگ گوشت تغییرکند،سپس سریع

سیر،ادویه ونمک وفلفل رااضافه نموده وتفت دهیدوکمی آب اضافه کنیدتاگوشت پخته شودوازمخلوط آماده شده همراه گوجه

فرنگی ،کاهووپنیرپارمزان تاکوهاراپرکنیدوسرونمایید





موفق باشید












نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.