هتلداری
هتلداری

هتلداری

هتل

کیک ساندویچ سه لایه

  

برای این پیش غذا سه لایه احتیاج داریم که البته دلخواهه ولی دستور اصلی آنا مرغ و قارچه ولی من از کالباس و قارچ استفاده کردم یعنی قارچو خرد میکنیم بعد بهش ادویه میزنیم و حرارتو میکشیم پایین تا آب قارچ کشیده بشه بعد با کالباس یا مرغ مخلوط میکنیم و سس و ماست و آبلیمو میزنیم.

لایه دوم تخم مرغ پخته رنده شده اس با کلم بنفش یا کاهو یا مثلا پیاز قرمز با ماست و مایونز و آبلیمو

لایه سوم هم پنیر خامه ای با سبزی معطر مثل ریحان و جعفری خرد شده

بعد از اینکه درست کردن لایه ها تموم شد نوبت چیدنه نونهای تست رو که میتونید دو رنگ هم انتخاب کنید رو برمیداریم و اطرافش رو میبریم بعد از وسط نصف میکنیم کف قالبمون رو یه نایلون میاندازیم تا بتونیم بعدا کیک رو راحت دربیاریم و نونها رو دور تا دور میچینیم کف قالب رو هم همین طور البته اگه دو رنگ نون در دسترس دارید یکی در میون که میچینید خیلی قشنگ میشه.

لایه اول رو داخل قالب میریزیم و روش یه لایه نون میذاریم

لایه دوم رو هم همین طور

لایه سوم که پنیر خامه ای بود رو هم روی سطح نون پخش میکنیم

روشو با نایلون یا فویل میپوشونیم و میذاریم تو یخچال چند ساعت بمونه بعد از لبه های نایلون میگیریم و کیک رو بیرون میاریم و تزئینش میکنیم












موفق باشید








نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.