هتلداری
هتلداری

هتلداری

هتل

املت قارچ

  

 



مواد لازم


تخم مرغ : ٣ عدد


قارچ ورقه شده و تفت داده شده : ١ بسته کوچک


ژامبون نگینی ریز شده : ۴ ق غ


فلفل دلمه ای سبز و قرمز و زرد : از هرکدام ١ ق غ


شوید ریز شده : مقداری برای تزئین


فلفل دلمه ای : برای تزئین


نمک -فلفل سفید -: به میزان لازم


ابتدا تخم مرغ رو در یک کاسه میشکنیم و خوب هم میزنیم و مخلوط میکنیم بعد قارچ


تفت داده شده و ژامبون نمک فلفل و فلفل های دلمه ای رو اضافه میمنیم و خوب هم


میزنیم روغن رو مقداری داغ کرده و مایع رو داخلش میریزم وقتی یک مقداری گرفت


اطراف اون رو با چنگال جمع میکنیم تا قسمت های بالایی هم خوب سرخ بشه بعد در


ماهیتابه رو میزاریم تا یک مقدار خودش رو بگیره بعد داخل بشقاب بر میگردونیم و تا


 میکنیم به طوری که طرفیکه داخلش مواد هست به داخل جمع بشه همونطور که تو


 شکل میبینید و روی اون رو دوباره با فلفل و شوید تزئین کنید


نوش جان

















موفق باشید









نظرات 1 + ارسال نظر
محمد زئوس ... جمعه 3 آبان 1392 ساعت 11:12 http://bodo2khande.blog.ir

سلام ! خوبی ؟؟ وبت خیلی خیلی توپــه !
وب منم در مورد خنده هستش ! اسم وبم " بدو تو خنده " هست !
تازه و نوپا هستش ! ایشاالله مرجع خنده ایران بشه !
راستی به وبم حتماً سر بزن !
و یا اگه خواستی تبادل لینک یا بنر کنی ، بهم حتما خبر بده !

BODO2KHANDE.BLOG.IR

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.