هتلداری
هتلداری

هتلداری

هتل

شرایط و خصوصیات فردی شف سر آشپز






1-داشتن سواد کافی و قدرت درک و همچنین تهیه گزارشات و مکاتبات اداری

 

2-سلامت کامل فیزیکی و روانی


3-تبحر و تخصص کافی دز فن آشپزی بین الملی و شناخت کافی از هنر قنادی و قصابی و تهیه انواع پیش غذا ها.دسرها و......


4-شناخت کامل نسبت به تجهیزات و ملزومات آشپزخانه و طرز کار آنها بطور صحیح و استاندارد


5-درک مالی و قدرت تجزیه و تحلیل گزارشات و محاسبات کاست و قیمت های تمام شده مواد غذایی تونایی برنامه ریزی بوجه و نیروی انسانی در محدوده قسمت خود

  

6-شناخت کافی نسبت به مواد اولیه - خواص مواد و افزودنیا و مکمل های غذایی


7-قدرت مدیریت و اداره سازمان و پرسنل زیر مجموعه


8-توانای آموزش پرسنل ذیربط و ارزیابی و ارزشیابی درست آنان


9-ذوق و ابتکار در میز آرایی و دکورسازی بوفه ها وتزئینات غذا و تنظیم منوهای غذایی منطبق با اضول استانداردشده و تقاضای بازار


10-داشتن روابط عمومی خوب و شناخت کافی از محیط بنحویکه بتواند به عنوان یکی از اعضای تینم مدیریتی در جلسات مدیران قسمتها شرکت کرده و موثر و مفید واقع شود.


11-آشنای به روش های کاهش هزینه ها اعم از نحوه نگهداری مواد غذای و جلوگیری از ضایعات و همچنین سوخت انرزی


12-خوش بیان بودن دارای ظاهری آذاسته و حساس نسبت به رعایت نظم و مقرات و ضوابط کاری 


13-دانستن حداقل یک زبان بین الملی در حد نیاز


14-شناخت کافی نسبت به مسائل بهداشتی اعم از فردی و محیط کار و کنترل زیر مجموعه خود از این لحاظ















موفق باشید























نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.