1-داشتن سواد کافی و قدرت درک و همچنین تهیه گزارشات و مکاتبات اداری
2-سلامت کامل فیزیکی و روانی
3-تبحر و تخصص کافی دز فن آشپزی بین الملی و شناخت کافی از هنر قنادی و قصابی و تهیه انواع پیش غذا ها.دسرها و......
4-شناخت کامل نسبت به تجهیزات و ملزومات آشپزخانه و طرز کار آنها بطور صحیح و استاندارد
5-درک مالی و قدرت تجزیه و تحلیل گزارشات و محاسبات کاست و قیمت های تمام شده مواد غذایی تونایی برنامه ریزی بوجه و نیروی انسانی در محدوده قسمت خود
6-شناخت کافی نسبت به مواد اولیه - خواص مواد و افزودنیا و مکمل های غذایی
7-قدرت مدیریت و اداره سازمان و پرسنل زیر مجموعه
8-توانای آموزش پرسنل ذیربط و ارزیابی و ارزشیابی درست آنان
9-ذوق و ابتکار در میز آرایی و دکورسازی بوفه ها وتزئینات غذا و تنظیم منوهای غذایی منطبق با اضول استانداردشده و تقاضای بازار
10-داشتن روابط عمومی خوب و شناخت کافی از محیط بنحویکه بتواند به عنوان یکی از اعضای تینم مدیریتی در جلسات مدیران قسمتها شرکت کرده و موثر و مفید واقع شود.
11-آشنای به روش های کاهش هزینه ها اعم از نحوه نگهداری مواد غذای و جلوگیری از ضایعات و همچنین سوخت انرزی
12-خوش بیان بودن دارای ظاهری آذاسته و حساس نسبت به رعایت نظم و مقرات و ضوابط کاری
13-دانستن حداقل یک زبان بین الملی در حد نیاز
14-شناخت کافی نسبت به مسائل بهداشتی اعم از فردی و محیط کار و کنترل زیر مجموعه خود از این لحاظ
موفق باشید